Före frukosten…

… som förrätt liksom! Som att börja med det nyttigaste!
Chiapudding: chiafrön som legat i kokosgrädde och vatten och blivit tjockt ungefär som youghurt. Krämigt, lent. Mycket godare än yoghurt.
Banan och jordgubbar. Skivade. Inget märkvärdigt, men ett frukostmåste.
Hampafrön – nytt för mig. Lär ska vara så nyttigt så det sprutar om det. En av de där sakerna som säljs i små påsar till hutlösa priser – men som man faktiskt bara äter kaffeskedsvis – inte decilitervis kokt som gröt eller så.
Kokoschips på toppen. Rena rama nyttogodiset

Jag kanske skulle stoppat där? Möjligen haft lite pumpafrön på också? Eller hackad mandel?
Men sen blev det macka med ägg och kaviar, och te. Grönt te med citron.

IMG_6702

Och en stund senare kändes den där febern av igen. Fast den inte syns på termometern. Och lite knepigt i halsen. Suck…

Annonser