Some extra color on this cloudy day is needed
Just the other day when I biked alongside the central station area, my eyes got caught of this train. Art-tour and retour – maybe even a detour? Catching anyhow.

IMG_2004

Molniga dagar som idag behöver verkligen något soligt och färgglatt. Det här tåget stod på stationsområdet när jag för några dagar sedan cyklade där förbi. Läckert! Me like!!!

WP Weekly Photo Challenge: Rare

Annonser

9 reaktioner på ”Rare as a hare

   1. Jag gillar hur du fått med skuggan i förgrunden, ser ut som olja som flyter. 🙂 Älskar foto där fantasin kan flöda fritt. 🙂

    Gilla

    1. Tack! Jag också! Såväl foto som målningar där man kan fantisera länge om vad man kan se och fantisera om.
     Måste erkänna att jag inte ville gå längre in på området, men ofta är det ju det undermedvetna som får råda både när man fotograferar eller skriver. Och det blev ju bra! Även det rena fotot faktiskt. (Men det kan jag ju inte nöja mig med… 😉 )

     Gilla

    2. Jag skickade ett svar på din kommentar men det bara snurrar och tycks inte skickas. Synd, nu får jag försöka skriva samma som jag skrev där. 😉
     Jag länkade från mejlet jag fick fr WP, då var sidan helt vit och breeeed. Ingen headerbild och inga sidkolumner. Fick frågan när jag skulle skicka kommentaren om jag ville för den var inte säker (länken?), Men jag skickade och då kom det upp varningstext på sidan om att det inte var säkert. Det enda jag kan se ang det härifrån, är att du har en http-adress istället för en https. BYT!
     Jag hade kvar din förra post på en annan flik och där såg det ut som vanligt. Men även där http-adress, och fick frågan om jag skulle skicka kommentaren trots att det inte var säkert. Jag gjorde det, måste ju leva liiiiiiite farligt (Har ju en Mac, ju)
     Nu ska jag se om min kommentar där blivit skickad. Om du får 2 st, och om den varnar om säkerhet även nu när jag skickar från min blogg . Som är en https….

     Gilla

Comments are now closed.